2010. március 23., kedd

Malacunk van

... vagy mégsem? Elromlott a 3 éves mosógépünk és újat kellett venni. Tehát mégsem. Viszont ezt a malacpersely bánta... tehát mégis :-)
Azért az már mégis csak sok(k), hogy ebben a bazinagy fogyasztói társadalomban 3 évet bír ki egy nyomorult mosógép. Jujj ezt halkan mondom, mert még az új meghallja és Ő is bekrapál.
Na mindegy, így legalább nem halogatom tovább a tavaszi nagytakot, amit nem a Húsvéttól szoktam függővé tenni, hanem a télvégi lelkiállapotomtól, ami jelenleg már ott tart, hogy útálok itthon lenni, tehát elég nagy lehet már a kosz.. Neki is esek holnap és mos(at)ni is fogok az Újjal ezerrel.
Tegnap meg elővettem az egyik bellt és swingeltem, cleaneltem, meg néhány mp-t csináltam. Ja, meg hídtartást is. Jön a nyár.. formába kellene lendülni :-)

2010. március 11., csütörtök

.

Csináltam ma délelőtt 5-5 cleant, meg 5-5 snatchet. Hóttaknyosan ez is óriási teljesítmény úgy vélem.

Kedden voltunk az ovival az új fürdőben. A nagycsoportosoknak szervezték és szóltak azoknak a szülőknek akik nem dolgoznak - ehe -, hogy menjenek segíteni. A mi csoportunk kitett magáért, mert 6 gyerekre volt 4 szülő :D, de legalább minden gyereket szemmel tudtunk tartani.
Jóóóóóóóóóóóóó lesz majd ez a fürdőzés családostól, mert ugyebár most nem igazán a mi fürdésünkről szólt ez a szűk másfél óra.

Közben megint lement kemény 5-5 snatch.

Ja, Réka is itthon van, mert köhögött, lázas volt. Mintha nem most szedtünk volna el 2 adag gyógyszert arra a frászos skarlátra, ami lehet hogy nem is az volt.. Most aztán egyelőre még orvos közelébe sem mentünk, itthon kúrálgatom őt is.