2011. április 7., csütörtök

Hétfő-szerda

A hétfői edzés elég érdekesen indult. Valami tesztet csináltunk, aminek nem tudom a nevét: 50 swing @12 - 10 guggolás súly nélkül, 40 swing - 20 guggolás, 30-30, 20-40, 10-50... nekem 10:38 alatt sikerült. Na ez padlóra vágott, aztán már nem is tudom miket csináltunk még.
Szerdán meg egy kis swingelős, cleanelős, nyomós, guggolós, snatchelős történet volt.

2011. április 2., szombat

Szerda

Szerdán kellemes kis izomtudattal mentem edzeni és negyed 8-kor még úgy tűnt privát edzés lesz Bertivel höhö. Na az betett volna... hogy csak engem csesztessen, rám koncentráljon 100%-ig: kúszva mentem volna haza, az tuti. Szerencsére a többiek megmentettek, szépen lassan beszivárogtak a terembe és 7 után jó sok perccel elkezdődött az edzés... lehetnének kicsit pontosabbak is, hiszen mostmár utánunk van egy másik csoport, akiknek viszont 8-tól kezdődik és bizony jó későn ér véget ha késve kezdik... No de mit is csináltunk?
Kétgolyós edzés volt: swing, nyomás, guggolás. Ezek egyenként, illetve kombinálva. Aztán néhány TGU, majd a végén egy 5 körös 30/30-as swing-snatch pörgetés.
Kicsit összezuhantam amikor láttam, hogy a csoport lányai, akik 2 hónapja még kezdőként ismerkedtek a súlyokkal, már 12 kilóssal csinálják a TGU-t, én meg még mindig a 8-as bellel. Annyira visszaestem, hogy iszonyat. De valahogy ez megy már évek óta... edzek, aztán kihagyok, majd újrakezdek és mindig a swingemet kezdjük el korrigálni. Sebaj... legalább csinálok valamit. :-)

Ma estére Sanyika ígért nekem egy kis masszázst. Jujj de jó lesz nekem, megyek is, nehogy nélkülem kezdje el! :-D