2009. október 25., vasárnap

Újrakedzés..

Bizony, nem is tudom mennyi idő után újra lementem a terembe. Nagyon észnél kell lenni, mert hűvös van és a megfázás veszélye ugyebár nagyobb. Legalábbis amíg el nem érem azt a bizonyos magast..
Na de mit is csinálgattam. Semmi ballisztika, mert a köhögés még megvan. Néhány MP, guggolás, kitörés, hídtartás, húzódzkodás, combra néhány gyakorlat. Igazából egy teljes testes átmozgatás volt a lényeg, meg hogy végre lemenjek már a szépen átalakított terembe én is a kis golyóimmal.

Kaptam ma a gyerekekről néhány képet, ezek közül mazsolázok párat:Még szeptember elején mentünk ki egy délután a reptérre, ahol éppen nagy nyüzsi volt: ejtőernyősök ütöttek tanyát és sátoroztak, ugrottak, egyszóval volt élet odakint. Ráadásul a naaaaaaagy slambucfőző örömnapra is zajlott már a készülődés.
A helyi irányítótornyocska tövében egy házaspár kattingatta a gépeit, bazinagy optika (vagy mi) volt rajtuk, szóval nem amolyan kezdő gépecske. A feleség csinálta ezeket a képeket utólagos engedélyemmel :-) Szerintem tök jók lettek, főleg amilyen pillanatokat elkapott.

1 megjegyzés:

andrea írta...

Jaj, nagyon szépek a képek, a bolthoz, a Meskán gratulálok.
Nagyon hasonlóan járhat az agyunk.:)