2010. július 4., vasárnap

Úszás

Nem jutottam ki a héten többször edzeni, mert - és itt mondhatnék sok okot ugyebár, de nem teszem. Nem szakítottam rá időt a sok egyéb elfoglaltság mellett. Persze azért nem voltam mozgás nélkül, hiszen szépen kifestettem a szobát, ami bizony igénybe veszi gyengusz fizikumomat.
Ma viszont, miután Sanyi hazajött az usziból én mentem ki. Úsztam kemény 10 hosszt, amiben már volt néhány méter gyors is karcsapással együtt. Tudom elolvasva ez bizony silány teljesítmény, de tőlem már ez is eredmény.
Úszás után kicsit ücsörögtem a meleg vízben, majd az autóban egy árnyékos helyen elolvastam a napi 15 perces adagomat. Nem mertem szaunázni a múltkori iszonyatos fejfájós állapot miatt, amikor már hányingerem is volt annyira fájt. Egyik ismerősöm azt mondja, hogy a kevés víz okozta, vagyis a víz hiánya.. magyarul nem ittam eleget.
Holnap megyünk Egerbe, majd este át Mátrafüredre. Viszem a kis @8-at, majd a kertben edzek egyet. Kedden a sástói kalandparkban kalandozunk és szerdán haza. Kis kiruccanás-féle.

Nincsenek megjegyzések: