2010. július 9., péntek

Munka

Amióta megismerkedtem és tagja lettem egy nemzetközi vállalkozásnak majdnem minden nap elővettem a bellt és a 100 swingen kívül egyebeket is csináltam. Hol C&P-t, hol MP-t, hol TGU-t. Kell a kondi a talicskacipeléshez... ;-)

11 megjegyzés:

andrea írta...

Jessz!!!
Megy ez!

Betti írta...

Há' igyekszem :-)
A mai és a tegnapi sportnak betudom a meszelést...

andrea írta...

Hehe, ezt ismerem, én is beszámolom agyerekek után rohangálást, meg a kocsiig való sétát, a porszívózást már nincs pofám...;D

Betti írta...

Pedig próbáld csak ki úgy a porszívózást, hogy közben a törzsizomzatod megfeszíted... ugye picit hajlított a derekad és ha közben feszíted a törzsed, akkor nem fájdul meg a derék. Izé... feltéve hogy szokott fájni :)
Szóval nincs az a fránya porszívó olyan messze a belltől ;-D

Betti írta...

Ti amúgy merre laktok? Merthogy jövő héten megyünk fel Szentendrére és viszünk bellt is magunkkal, szóval összejöhetnénk valamikor egy kis lóbálásra :-)

andrea írta...

Huhú,
végre!
Budakalász city, ami szomszédos Szentendrével, nekem pontosan 10 perc távolság!
Mikor, hol???

Betti írta...

Még nem tudom, az okvi@vipmail.hu-ra, vagy az iwiwen írd már meg a számodat és rádcsörgök ha ott leszünk és tudjuk a programjainkat. Apropó program: tudsz valami jót, ahol két lurkóval jól érezhetjük magunkat?

andrea írta...

Írttam, remélem megkaptad...

Betti írta...

megkaptam köszönöm, fogok is rá válaszolni, mihelyt összeszedtem a gondolataimat :-)

Köszönöm a tájékoztatást a programlehetőségekről, hamarost írok :-)

Gyöngykuckó írta...

Hali, hajrá! Én is most kezdem megint összekapni magam. Sajnálom sokat kihagytam pedig már olyan jól álltam. 2 hónapja már a 12 kg-al snatcheltem a férjem 16-osát meg ki tudtam nyomi 2* is. ---Most meg kezdhetem elölről....Sok volt a munka meg a családi rumli meg a gyereknek nincs bölcsi. Máskor akkor edzek mikor elindulnak a férjemmel itthonról a bölcsibe.

Betti írta...

Szia :-)

Ügyi vagy nagyon, csak így tovább! :-)
A gyöngyboltban nagyon tetszenek az üveges tanfolyamok és ilyenkor nagyon bánom hogy nem ott élek. Sok sikert hozzájuk! :-)

B'