2008. szeptember 27., szombat

Jolánka

Na nem Jolánka néni, aki az oviban a dajkánk volt, vagy valami hasonló, hanem a SÜTI.. Nem is lenne szabad ilyen nagy betűkkel írni amikor éppen diétázom, mert nagy a hasam, de nem tudom máshogy. Nekem ez A süti. Az oviban mindig gulyásleves után kaptuk és most épp az a néni tanította meg a receptet, aki egykoron az ovi konyhán sütötte és akinek az anyukája kezdte el. Nem is regélek róla többet, mert beindul a nyálelválasztásom és ki kell rohannom egy újabb adagért Hegyesre :-D Öööö vagy már én is meg tudnám sütni?! Az betenne a jövő heti mérlegelésnek :)
Még a hétvégén ki kell jutnom valamikor edzeni a terembe. Be akarok a keddi kettlebell előtt egy súlyzós edzést iktatni. Erősíteni kell a karomat, mert nehéz a 8 kg-ot fej fölött tartani. 
Sanyi meg tépked. Hogy mit? Lassan  már mindent, ami a keze ügyébe kerül: kártyatömb, fizikai képletgyűjtemény, stb... addig nincs gond, míg bennünket nem vesz célba :-D
Na én nem akarok ilyen erős alkart, csak annyit, hogy jobban bírjam magamat, ne fájjon a derekam és le tudjam vezetni a bennem lévő feszültséget, akár itthon is, ha nem jutok le a terembe.
Szép piros golyót rendeltünk. :-)

Nincsenek megjegyzések: