2009. március 18., szerda

Ez a hét

Nos, ez a hét valahogy nem jön össze. Hétfőn ugyan ügyes voltam Gabinál és megcsináltam amit kiszabott (TGU, húzódzkodón ezaz - nem írtam le azonnal és lám, nem is emlékszem rá), de a mai nap katasztrófa volt.
Ezt kellett volna csinálni:
Húzózdkodón kék szalaggal felhúzás megindítása 3x 
(1/1 Clean - mp @12) x 3
Guggolás @16 x 3
Húzódzkodóra felugrás, tartás és lassú leengedés 1x
Na 3 kör ment és az istennek se akart az agyam többet. Hozzátartozik ehhez, hogy a jobb oldalamon van néhány kritikus pont.. lehet hogy csak elfáradtam, hiszen minden edzésen csinálom a húzódzkodást, ami nekem ugye maxerő gyakorlat. Meg is beszéltük Gabival, hogy hétfőig csak korrekciós gyakorlatok, henger, szalaggal nyomás, guggolás. Semmi golyó a kézbe! Pedig most itthon van az összes, mert átalakítják a jagát.
Meglátjuk, lehet valóban kicsit többet kell most pihennem. 
Bazsi hétfőn, kedden itthon volt, ma meg nagyon nem akart oviba menni. Közeledik az év vége, megint kezd besokallni a kisember. 
Sanyinak meg boldog névnapot mára! Meg a papának is!

4 megjegyzés:

Gabi írta...

Csak nem elkettyenni, nincs ezzel gond... Vannak jobb meg rosszabb időszakok. Majd új hét, új lendület, és a végén bukósisakot tojik majd neked a Njull, hogy szét ne verd a fejed azon a betongerendán, vagy min, amire fel van fogatva a rúd... :)

Betti írta...

:)

Már jobban vagyok, legalábbis lelkileg, mert azóta kiderült, hogy megen' bekaptam valami vírust és az okozta a megmagyarázhatatlan izom- és ízületi fájdalmat. Tegnapra már a hideg is rázott, meg taknyolok ezerrel. Szóval ismét látom a fényt az alagút végén, csak térjek magamhoz. Jelenleg a korrekciós gyakorlatokhoz sincs kedvem, bár most este már a kezembe vettem a 12-est és swingeltem kemény 10 darabot. Szóval van remény :-)

Papucs orrán Pamutbojt írta...

ez is vilusz.mielőbbi jobbulást!!!!

Betti írta...

Ja, köszi Anikó, most figyelem hogy írtál. :)