2008. november 17., hétfő

Bika vagyok


Amúgy kos, de tegnap óta bika. 16 kg-mal swingeltem bibi. Többször 10-et és nem érzem hogy van derekam.. na nem azért mert annyira elzsibbadt és becsípődött, hanem mert talán jobb volt, mint a 8 kg-mal: előre húzott a golyó és nem tudtam olyan ívet hátrafele csinálni, mint a kicsinél. Bocs Döncike, de ez van.. lehet hogy te már nekem túl kevés vagy ehhez :-P
Na jó, azért a többi gyakorlathoz megtartom, mivel azért annyira még nem vagyok bika, de ez már haladás szerintem. Mivel nincs 12 kg-os golyónk, kénytelen voltam a nagyobbal felhúzni és ha már a kezemben volt, gondoltam meglóbálom.. aztán az edzés végi pörgetős edzést is ezzel csináltam: 15 mp swing 16 kg-mal, 15 mp egyéb/vagy pihi a 8 kg-mal, mindez 10x. Jó volt, egészségemre.

Egészségem? Az van valahol, de hogy nem nálam, az hótziher. 2 doboz gyógyszer után még mindig taknyolok, de már nem érdekel, echinacea kúrát csinálok, most a feltöltés napján alkoholtól bűzlök, mert alkoholban van szegény kasvirág. Bánom is én, csak hasson már végre valami.

1 megjegyzés:

Gabi írta...

Heh!
Holnap lehidalnak a teremben, ha ezt előadod :)))