2008. november 7., péntek

Esti edzések

Mostanában, azaz kedden és csütörtökön este 8 után mentem le a terembe. Még jó hogy itt van a szánkban, így nem nehéz rávenni magam. No meg már hiányzott a mozgás. Hűűűűűűűű! Ezt én írtam?! Na még egyszer: már hiányzott a mozgáááááás :-)

Nem voltam még a héten golyózni, pontosabban csak fotózni, meg "soppingolni" ugyebár..., így kimaradt volna ez a hét is, ha nem szánom rá magam akár egy késő esti edzésre. A fotók a Sanyi oldalán találhatók és csak azért hangsúlyozom ki ennyire, mert nagyon szép képek lettek. Khm. ;-D

Miért is vagyok itt? Ja, edzés! Szóval levittem a golyót és kombináltam a gépes, súlyzós edzést a kettlebellel. Jó volt, annyira elfáradtam, hogy alig bírtam a kis 8 kg-ost hazacipelni. 

A tegnapi edzésen eröltettem kicsit a guggolást, mert a térdem nem bírja. Gabi tanácsára csak addig ereszkedem hátra amíg nem érzem a feszülést. Hátha így hozzászokik. 

Két 12 kg-os kézisúllyal húztam fel, de nem volt túl jó, mert nagyon alacsonyra kell ereszkedni. 

A pörgetős edzés tabata volt, pontosabban atabat, mert felcseréltem az időket: 10 mp munkát és 20 mp pihenőt csináltam 8x.. és még csodálkoztam is, hogy mennyire nem vagyok fáradt hihi. Aztán ugyanebben az időbeosztásban hídtartás a végére.

Holnap nagy nap, mamáék mennek Galyatetőre. Mi meg addig... na de pszt, ez még hétpecsétes titok!!! Remélem jó lesz ott nekik, jól fogják érezni magukat!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Helló, én is csináltam blogot...pharmeve.blogspot.com - :))) Én is írtam mamáékról, hogy titok...:)) hellós

Betti írta...

Még jó hogy mamáék nem neteznek, meg bloggolnak, mert minden kiderülne :-DD
Üdv a blogosok táborában! Sanyinak is írjál, mert hótirígy ;-)

Névtelen írta...

atabat, ez jó! És milyen jól ment!

Gabi írta...

Ezt az atabat-ot én is be fogom vezetni... egynémely edzés végére nem árt egy kis ego-restaurálás :D

Daróczi Imre írta...

Hahó Babó!

Nincs időm belemélyedni de mi van? Edzés? metabolikus? nem értem.
Puszi: Woland + a többi népség