2008. november 24., hétfő

Üveges "tánc"

Tégy az öklöd tetejére egy üveget és nyújtott karral lépj hátra kitörésbe, forgasd a hátsó térded a tenyeredhez, ami persze a földön van már.. mikor mindezzel készen vagy, a tenyeredre és a másik sarkadra támaszkodva vidd előre a hátsó lábad és ülj le. Aztán ereszkedj az alkarodra. Nem-nem, még lejjebb... feküdj le! Mindezt persze úgy, hogy a fent említett üveg ott vigyorog az öklödön és nem esik le. Aztán persze vissza állásba ugyanígy...
Ha ez már jól megy, jöhet a golyó... nekem még nem jött, de a török eme "könnyített" formája is megdolgoztatott. Ez volt a múlt héten csütörtökön.
Ma meg lementem délelőtt swingelni. Bemelegítés után 3x20@16kg kétkezes, 2x10-10@8kg egykezes. Kevés kis gyakorlás: tapsolós 8-as, fej körüli forgatás, cleanek, majd a végén egy kis pörgés: swing 15/15@16kg. Öööö remélem jól írtam, a lényeg a 15 mp munka - 15 mp pihenés és mindez 15x és a 16 kilóval!
Belefért egy órába bőven és kellemesen elfáradtam. El is határoztam, hogy amikor csak tudok lemegyek a terembe és a swinget próbálom akár minden nap gyakorolni, illetve bőven csinálni. Úgy van értelme.

Gabinak ma van a születésnapja. Boldog születésnapot Gabi!

A gyerekek jól vannak, bár Réka még taknyol kicsit. Echinaceát adok nekik és úgy tűnik beválik. Nálam teljesen rendberakott mindent. Holnap megyünk Debibe és tárgyalunk a Jézuskával, meg a Télapóval..., de pszt! ;-D

2 megjegyzés:

Gabi írta...

Köszönöm szépen :)

Hö, az a 15 sorozat swing a 16-ossal 15:15-ben azért már emberes!

Betti írta...

Ugyehogy? :-)
Mondjuk azért jó lett volna ha nézed a hibákat.. próbáltam nem rohanni, de a 10-eket is tartani a megadott idő alatt. Na meg a térdem ugyebár.. odagondoltalak, hogy tartod, így nem ment annyira előre.