2009. március 12., csütörtök

Ma JaGa

Úgy adódott, hogy Réka ma mamáéknál aludt, így kihasználtam a hirtelen jött szabadidőt és átmentem a terembe. Elkezdek most hótkeményen evezni, mert nincs erő, ami felhúzna arra a nyamvadt rúdra. Jajj bocsi.. arra a kedves, csinos, csilivili rudacskára. Nehogy má' ledobjon ha egyszer valaha sikerül feltornásznom magamat :)
Ó de először megkérdezem tőletek, hogy láttatok-e már pucér patkányt.. kisállatkereskedésben árulják és iszonyat ahogy szegény kinéz. Na de ő is a természet egyik teremtménye (vagy őt már a lombik szülte?), így nem szabad lenézni a kinézete miatt. Vannak ugyebár ilyen patkányok, olyan patkányok. Én is patkány vagyok ha már itt járok, a kínai horoszkóp szerint.
Na. Mit is akartam írni.. csináltam ma:
- Swing (20-20-20-10-10-10-10) * @12
- Egykezes döntött törzsű evezés 5x(5-5) * @12
- Kétkezes döntött törzsű evezés rúddal 3x10 * 22 kg (ezt majd nagyobb súllyal kell, mert sokat tudtam)
- Snatch 10-10 x @8 (gyakorlásképpen a függöny előtt.. háááááááát barátkozunk-barátkozunk...)
- Kétkezes evezés gépen 5x5 * 30 kg
- Swing lazításként (nem számoltam, de kb. 10-10 egykezes @8)
- Húzódzkodón a húzás megindításának gyakorlása 3x (tudom-tudom Gabi, nem vittem túlzásba...)
- Ismét kevés snatch a függöny előtt (azért ott, hogy megtanuljam milyen távol, illetve közel kell hozni magamhoz)
- Hídtartás 3x30 mp
Magamnak jegyzem meg, hogy legközelebb vinni kell a gymbosst, tollat, papírt, mert mindig elfelejtem mit csináltam.
Most pedig megyek és összeszedem a csapatomat :)

4 megjegyzés:

Papucs orrán Pamutbojt írta...

hű,ez nagyon jó, ez a függönyös!! csak nálunk mögötte van az ablak. de a masszázshelyiségemben van egy bambuszroló,ablakmentes, ott próbálom majd én is.

más: most azt a véletlenes kódot kell beírnom,hogy "UNFAT" hogy elküldhessem a hozzászólást. ez a hír,hogy megy a fogyás?

Betti írta...

Fogyás, fogyogatás... izé.. jól fogyott tegnap a csokikrémes piskóta apuéknál, ma reggel 3 kifli, délben ismét valami szénhidrátos vacak, este palacsinta. Na kíváncsi vagy még egyébre is? :-)
Lusta dög vagyok és hogy is mondjam: nincs akaraterőm. Habár.. tegnap haza is hoztam ama piskótából és az utolsó darabot nem ettem meg. Nem is raktam el az asztalról, hadd vigyorogjon rám és kibírtam hogy ne egyem meg. Reggelig... Szóval van mit tanulnom. :-)

Papucs orrán Pamutbojt írta...

Betti, ne tagadj meg semmit Magadtól.Sok morfondírozás után jöttem rá,hogy a beszabályozás bizony,főleg szabadabb lelkeknek,igen káros hosszútávon. Én olyan sokat koplaltam tornász koromban, aztán meg alig sikerült a gyermek.
Nem vagy Te egy Kisgömböc,hogy kínozd Magad.Szépen lekeskenyedsz majd a belltől,csak a bokád javuljon meg.:-)

Betti írta...

Nagyon kedves vagy hogy bíztatsz, de tényleg így van ahogy mondod: nem bírom én a koplalást, meg még a diétát sem. A múlt héten pölö a kata szeletet kívántam meg és még az autóban tömtem két pofára, mert nem bírtam ki hazáig :-D

Ez van, nem vagyok rákényszerülve.