2009. február 13., péntek

Péntek 13

Vészjósló dátum :) Az iwiwen ma üzenőfalmentes nap volt. Micsoda badarság! Írtam is a falra, hogy akik írtak ma a falra szégyelljék magukat :-) 
Nagyon sok hó esett, ezért ma reggel viszonylag korán lementünk Rékával szánkózni, meg hóembert építeni, meg közben kiástuk az autót. Jót havaztunk, de amikor Ré elkezdte sipítozni hogy "nem bírom!", akkor feljöttünk. Annyira édes volt ahogy ott a nagy hóban nem bírta a helyzetet. Raktunk ki madáreledelt is, amit úgy gondoltam jó helyre rakok, védve lesz a varjak ellen. Ők nem így gondolták... bosszantó népség, de ne legyek már rasszista.. ugyebár.
Nos edzés szempontjából sem volt a mai nap lustálkodós, ugyanis este kimentem a terembe. Már a felmenetel a csigalépcsőn is megér egy-két FMS pontot, annyira kell egyensúlyozni, feszíteni, kapaszkodni, persze mindezt szimmetrikusan. Nagyon csúszik a lépcső, aki arra jár a napokban vigyázzon!
A szerdai nap gyakorlatait vettem át: swingek, figyelve a lapockára, MP, clean, guggolás, kitörés, módosított renegát, szalaggal egy-két lapocka nyaggató gyakorlat, hídtartás. Nem csináltam túl sokat, inkább a technikára ügyeltem. Edzés után még lesepertem az autóról a havat és véget is ért volna a nap, ha a gyerekek már aludtak volna... kellett még egy kicsit legózni, kirakózni, rajzolni. :-)

2 megjegyzés:

Maya írta...

Köszönöm a kedves megjegyzésedet a blogomban. Sok erőt és kitartást kívánok, remélem eléred a céljaidat!!

Betti írta...

:)
Köszönöm én is hogy benéztél! Olvasgatlak majd ha nem baj, van tőled mit tanulni :)
B'