2009. május 25., hétfő

Összevissza hétfő


Fáj a jobb alkarom. Nem tudom mikor erőltettem meg, de valószínűleg sok volt neki az a nagy tál cannelloni cipelés, amit szombaton a vendégeknek főztem. Valahogy majd ráedzek erre a dologra, mert akkor hol van itt a funkcionalitás, ha ennyitől kikészülök.. :-)
Nem hiszem hogy a pénteki edzés tett be neki, hiszen akkor már edzés után éreztem volna. Na mindegy, a fájdalom tudatában mentem le ma a hétfői nyomásos napon a terembe. Úgy gondoltam kipróbálom fel tudom e rántani és kinyomni és ettől teszem függővé hogy mit edzek. Nem volt gáz, de amikor leraktam éreztem hogy nem tetszik, így mindenféle vegyes gyakorlatot csinálgattam, amiben azért voltak nyomások is. Majd látjuk holnap mit szól hozzá jobb karom őnagysága.

A mai edzés:

    1. Clean + 10x fűrészelős nyomás 2*@8
    2. Clean + 3x guggolás 2*@8
    Ezek (1-2) 3x ismételve.

    3. 1-1x push press @12 Lassú visszaengedéssel.
    4. 3x16 Kitörés @8 (oda-vissza a teremben)
    5. 3x Falnál guggolás
    6. 10x 8-as körzés
    7. 3x5 clean and press 2*@8
    8. 5x guggolás gyorsan
    9. 5x 4-ütemű fekvőtámasz gyosan
    10. 3x10 kitörés hátra @8
    11. 10-10x clean @8
    12. 10x clean 2*@8
    13. 5x 4-ütemű fekvőtámasz
    14. 12x folyamatos kitörés a teremben oda-vissza
    15. Tabata swing @12 8 kör
    16. Tabata hídtartások 8 kör

A tabata swing ötödik, vagy talán inkább a hatodik körénél megszólalt a telefonom és nem vettem volna fel, ha nem a Sanyi hívóhangja lett volna.. belém nyilallt, hogy nem raktam ki Rékusnak új pizsamát és valóban ez volt a gond.. míg elmagyaráztam hol találja, eltelt 40 mp, szóval már csak egy kört csináltam és vége is volt. Tehát ezt nem tekintem teljesítettnek, de ahhoz meg már nem volt energiám hogy újrakezdjem.

Drága kis Bazsikám már totál kész van az ovitól. Ma reggel az ágy alá akart bújni, hogy ő bizony nem megy. Aztán persze tök jól elvolt és a totálszáraz udvaron megtalálta az egyetlen pocsolyát - az ivókút mellett - és boldogan dagasztott amikor délután mentünk érte. Az óvónéni kicsit aggódva fogadott, hogy mit szólok vajon ehhez a sáros gyerekhez, de csak kuncogni tudtam rajta amikor megláttam. Szerencsére már nem a patakra kell lejárni mosni és mosdani..;-D

2 megjegyzés:

Papucs orrán Pamutbojt írta...

Csuklóval, vállal minden rendben, Bett? Nézd át teniszlabdával falnak dőlve-vagy ha van hengered. Nehogymá az a canelloni ilyen gonosz legyen... :-)

Betti írta...

Nemtom Anikó.. átnézem okés, de azt tudom, hogy a derekam megint hetek óta nagyon fáj.