2009. július 27., hétfő

Hétfői edzés

Jól telt a hétvége, a gyerkőcök tomboldáztak, Ábel jó játszópartnerük volt. Ők szombat délelőtt hazamentek, de előtte még péntek este 10 órakor Bazsikám kigondolta, hogy "talán mégis jobb lett volna otthon maradni anya...". Aztán persze szépen elaludt és hortyiztak szombat reggel 5:30-ig... Ábel szülei kb. hajnal 3-kor kerültek ágyba, szóval mókás lehetett nekik arra ébredni, hogy a fiúk már nyomják a "sót".
No persze nekem sem volt túl kellemes: Rékával aludtam egy ágyban, ami nyikorgott, a gyerek minden mozdulatomra felült, ráadásul hol itt, hol amott rúgott belém, egyszóval hullafáradtan ébredtünk szombaton. Bazsi hazajött délután, de mi még maradtunk egy lányos estére Rékussal. Összességében jó volt, el is határoztam, hogy a héten valamikor megismétlem. Hadd örüljön Sanyika az egyeduralomnak a nagy ágyban.. izé... remélem egyeduralom van amíg mi nem vagyunk itthon :-DD
Ma délben akartam edzeni, de ebéd után lefeküdtem 10 percre és nem tudom mennyi óra múlva (kb. másfél?) alig tudtam kimászni az ágyból. Szabályosan visszahúzott, így egy nagy adag kávé után inkább a gyerekekkel mentünk el Réka egyik kiskomájához játszani.
No egy a lényeg, hogy ma este jutottam ki, mint a régi szép(?) időkben. Sokan voltak, de nem zavart: a tornateremben edzettem. Kivéve amikor a húzódzkodást csináltam. Ma megint megkérdezte egy gyerek, hogy a gumiszalag minek van. Azt hiszik hogy nehezítés..

Bemelegítéshez:
3x10 8-as körzés @8
3x(10-10) halo @8
3x10 harang @16
3x10 swing @16

Clean and Press @8+ guggolás: 3x(1-2-3-2-1)
4x9 kitörés @8

3 kör:
10x swing @16
2x húzódzkodás

Tabata séta a futógépen: 3,5 km/h, 16-os emelkedő
Tabata hídtartások

Visszavettem a súlyt a vállam miatt, ami mintha javulást mutatna, ezért csinálgattam sok mindent a kis pirossal, még a nyomásos gyakorlatot is.
A futógépen a tabata csak próbálkozás, más jellegű mozgás kipróbálása, de meg kell hogy állapítsam: nem az én világom. Bár ezt a 4 percet éppen ki lehet rajta bírni :-D

4 megjegyzés:

Papucs orrán Pamutbojt írta...

található linkeket is egy nagyon igazán helyes házapsárnak, a hölgy és a leány gyöngyöznek..csak ne lepődj meg esetleg
puszi

Betti írta...

Anikó biztos nagyon sietafutokban voltál, mert nem igazán értem miről is szól eme íráska :-)

Papucs orrán Pamutbojt írta...

szió- juj elnézést.ennek a kicsi laptopnak az érzékelőkéje,ha keresztülhúzom felette az ujjamat, néha delet-el,de nem jöttem még rá,miért?

Betti, arról van szó,hogy van egy nagyon, tényleg nagyon kedves házaspár, a hölgytagja Lilla, lánykájával nagy gyöngyfűzők,és ma volt érj és Feleség az első kettlebell-edzésen.ANNYIRA sok a közös szál,hogy elküldtem Lillának (feleség) a blogod linkjét,meg a blogodon található linkeket is-na,innejd mán érted-e ?
csak erről van szó-de ha már itt vagyok, egy tonna mosoly,egy tonna pusszancs.:-) cupp

Betti írta...

na mostmár nem fogok meglepődni :-)
Én még mindig a gyöngyök szortírozásánál tartok, agyilag kicsit leépülve nem bírom magam komolyabb gyöngyös munkára rávenni :-DD
Viszont ha nekik vannak szépek, szívesen bámészkodnék :-)
Neked is tonnával mindenféle jóból, főleg erőből, állóképességből az elkövetkező hajrázós időszakra!!